A-Team's stiftere

Anne Skov Jensen

Jeg er uddannet jurist og har i mange år arbejdet som anklager. Før det har jeg været politiassistent, fitnesstræner og skiinstruktør, men har nu etableret en lille virksomhed (www.overlevelsesguiden.dk), hvis hovedformål er at sprede viden om autisme og ADHD, og så har jeg selv Aspergers Syndrom og ADHD.

Træning har altid været en stor del af mit liv. De sidste 25 år har det især været løb og styrketræning. For ca. 12 år siden begyndte jeg også at dyrke triathlon, men måtte opgive dette for et par år siden, da det var alt for tidskrævende. I dag er det hovedsaglig løb, styrketræning og svømning, jeg koncentrerer mig om. Siden jeg var barn, har jeg været meget interesseret i at læse alt, hvad jeg kunne om løb, træning og ernæring.

Efter etableringen af A-Team har jeg været så heldig at kunne motivere begge mine børn til at løbe. Min mand er også aktiv A-Team løber.

A-Team er for mig en fantastisk måde at kombinere min interesse for autisme og ADHD med min lidenskab for løb og træning. Jeg håber, at jeg med mit arbejde med A-Team kan inspirere andre til at løbe og træne, da dette er med til at øge både selvværdet og livskvaliteten.

Sidst men ikke mindst, er det fantastisk at møde alle de andre A-Team medlemmer til arrangementerne og have det sociale samvær med dem.

Trine Uhrskov

Jeg er uddannet psykolog og medejer af en lille konsulentvirksomhed (www.sopra.dk). Jeg har arbejdet inden for autisme- og ADHD området i snart 25 år. Mit arbejde spænder bredt og har forandret sig meget gennem tiden – i øjeblikket er jeg særligt optaget af mit arbejde omkring problemskabende adfærd og nedbringelse af magtanvendelser.

Privat er jeg er med tiden blevet rigtig glad for at bruge naturen bl.a. i forhold til løb, vandreture og cykling. Min store udfordring mht. motion er at være vedholdende. A-Team er for mig med til at skabe vedholdenhed og nye mål.

Før 2009 har jeg aldrig dyrket motion, men begyndte der at løbe sammen med min ældste datter, hvor vi trænede op til at løbe 5 km - det var så hårdt, men også godt. Efter jeg er begyndt er løbe med A-Team, har jeg flyttet mange af mine løbegrænser. Min største sejr indtil nu har været gennemførelsen af Eremitageløbet 2014. I dag løber jeg sammen med min yngste datter, min mand og nogle gange min nevø på 8 år og min svorger. Fælleskabet omkring løb - både i familien og i A-Team er bærende for min løbeglæde.

For mig at se er A-Team med til at skabe glæde, selvværd, livskvalitet og overskud i en ofte presset hverdag og ikke mindst fællesskab – både for mig selv og mange andre. Derfor giver det så meget mening at arbejde med A-Team.