Frivillige

A-team består af mange forskellige mennesker, som alle støtter op om løbesagen – på den ene eller anden måde.

Der er stor forskel på, hvor hurtigt og langt man løber, og hvor mange løb man deltager i. Det vigtigste er glæden ved at løbe eller at støtte op om det.

Det kan også være, du gerne vil deltage i et løb, men ikke kan overskue de mange ting, der er forbundet med det. Så vil vi rigtig gerne hjælpe dig med at få en god oplevelse.

I den forbindelse har A-team brug for personer, der ikke selv løber, men som har tid og lyst til at udfylde nogle vigtige roller, så de fokusløb, vi deltager i, kan afvikles på bedste vis for alle løberne.

Nedenfor kan du læse om de forskellige roller, som A-team ønsker/tilbyder:

Løbemakker:

En løbemakker er én, der løber med på hele eller noget af turen. Det kan også være, at du skal stå ved aftalte steder og tjekke op, om løberen er ok.

Hvordan man i praksis er løbemakker, afhænger af den løber, man skal hjælpe/støtte. Det er derfor noget, man skal aftale sig frem til og kunne f.eks. være:

Løbesupporter:

En løbesupporter er én, der ikke selv deltager i løbet, men som støtter en løber med forskellige ting i forbindelse med deltagelse i et løb.

Hvordan man i praksis er løbesupporter, afhænger af den løber, man skal hjælpe/støtte. Det er derfor noget, man skal aftale sig frem til og kunne f.eks. være:

Camp’er:

Løberne har brug for at mødes før og efter et løb. Det er vigtigt at vide, hvor det mødested er. Her kan man lægge sin taske eller andre ting, som man ikke skal have med på løbeturen. Derfor har A-team brug for én eller flere, der vil finde et egnet sted og lave vores camp, passe på tingene og være klar med f.eks. vand og frugt, når løberne kommer tilbage efter løbet.

Fotograf:

A-team elsker det visuelle, og vi vil gerne have mange gode fotos af vores løbeoplevelser. Derfor har vi brug for fotografer, der kan tage:

Man behøver ikke melde sig til alle opgaverne, hvis man f.eks. ikke kan være der fra start til slut. Dem, der kan tage fotos, aftaler selv, hvem der tager fotos hvornår.

Heppere:

Ligesom alle andre idrætsfolk har vi brug for nogle heppere, der:

Hepperne står med A-team flaget, vores maskot (hvis han ikke er ude at løbe) og evt. andre A-team supportting.

Hvis I kunne tænke jer at melde jer til én eller flere af ovenstående opgaver, må I meget gerne sende en mail til os via kontaktfeltet på forsiden. Skriv blot hvilken opgave/rolle, I ønsker at påtage jer.

Vi håber at høre fra en masse af jer :-)

I er en meget vigtig del af A-Team.